dinsdag 11 juni 2013

Vleesfondue

Vleesfondue
Bent u vleesliefhebber, maar wilt u toch wel eens ontspannen aan tafel zitten onder het genot van fonduen? Dan is een vleesfondue een uitkomst. Hierbij worden verschillende stukjes vlees gebruikt voor een fondue van olie of bouillon. Om het compleet te maken worden er stukjes stokbrood en sausjes bij geserveerd. U kunt het eventueel nog aanvullen met groenten of een salade. Eigenlijk is het te vergelijken met gourmetten. Alleen gebruikt u bij vleesfondue een fondueset of fonduepan. Fondueproducten die u eenvoudig kan bestellen via de webshop fondueshop.nl.

Vleesfondue met vleesvariatie
Voor vleesfondue zijn veel soorten vlees geschikt. Onder meer biefstuk, varkensvlees of kip zijn de gangbare stukjes vlees die u kan serveren bij een fondue. Maar ook vleessoorten als kalfsvlees, kalkoen en lamsvlees zijn zeer geschikt. Het vlees snijdt u in kleine stukjes zodat ze snel en goed garen in de fonduepan. Daarom is het geen overbodige luxe een goede fonduepan te gebruiken wanneer u vlees gaat fonduen. In onze webshop staan diverse soorten pannen en sets die speciaal gemaakt zijn voor fonduen. Let er wel op dat u de juiste soort aanschaft aangezien er meerdere soorten fondue bestaan zoals kaasfondue en chocoladefondue. Niet alle pannen kunnen gebruikt worden voor het fonduen van vlees. Gelukkig hebben wij onze producten verdeeld onder de betreffende fonduesoort, dus er kan haast geen verwarring over ontstaan. Wanneer u een mooie pan heeft gevonden met de bijbehorende accessoires, lees dan voor de zekerheid de beschrijving. Deze staat bij al onze producten en zo weet u zeker dat u de fonduepan heeft gevonden voor een heerlijke vleesfondue.

Liever losse producten kopen?
Op de webshop van fondueshop.nl staan diverse producten die ideaal zijn voor het fonduen met vlees. Als u geen interesse heeft in een volledige set, dan kan u ook de pannen, vorkjes en branders apart bestellen.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten